Duminică, 22 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 13 iunie 2019, ora: 13:37
rss
 

Piaţă Volantă, din nou în centrul Craiovei

Piaţă Volantă, din nou în centrul Craiovei

Centrul Craiovei va găzdui în acest weekend o nouă ediţie a Pieţei Volante, organizate de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL în colaborare cu Primăria Craiova. Astfel, sâmbătă şi duminică, 15-16 iunie 2019, craiovenii vor avea din nou ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi alese, dulceţuri, miere, fructe uscate, şi multe alte produse, din piaţa ce va fi amenajată pe Calea Unirii, de la Minerva la Poştă.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Prima ediţie a Pieţei Volante, pe care societatea noastră a organizat-o în cursul lunii aprilie, s-a dovedit un real succes, fiind apreciată atât de cumpărători, cât şi de comercianţi. De aceea ne-am decis să organizăm sâmbătă şi duminică, pe 15-16 iunie 2019, o nouă ediţie, având în vedere gama mult mai variată de produse care pot fi oferite de producătorii agricoli în acest sezon: de la roşii, ardei, castraveţi sau verdeaţă, la fructele de sezon, precum căpşunile sau cireşele. În plus, vor putea fi găsite aici şi lactate sau brânzeturi, preparate tradiţionale din carne de porc şi oaie, dulceţuri, miere şi produse apicole, toate direct de la producători. Îi aşteptăm în Piaţa Volantă nu doar pe cei care vor să-şi desfacă aici marfa, ci şi pe cetăţenii care îşi pot cumpăra de toate cele necesare la doar câţiva paşi de casă!”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene a făcut deja demersurile necesare pentru a extinde acest proiect al pieţelor volante.

Am solicitat deja Consiliului Local să ne aprobe şi alte locaţii pentru amenajarea unor asemenea Pieţe Volante, iar propunerea noastră ar putea fi aprobată chiar în şedinţa de luna aceasta a forului legislativ municipal. În plus, vom căuta să asigurăm o ritmicitate a acestor pieţe volante, astfel încât producătorii agricoli să aibă asigurată desfacerea produselor în anumite perioade, iar cumpărătorii să aibă certitudinea unei surse de produse proaspete şi de calitate, cât mai aproape de casă”, a menţionat directorul general Alin Mărăcine.

Proiectul de amenajare a pieţelor volante este pus în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL împreună cu Primăria şi Consiliul Local Craiova, având sprijinul RAADPFL Craiova şi al SC Salubritate Craiova SRL.

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.