Duminică, 22 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 26 mai 2019, ora: 14:03
rss
 

Ion Prioteasa: Am votat gândindu-mă la importanța fondurilor europene, care, după calculele noastre, au accelerat dezvoltarea județului Dolj cu peste 35 de ani.

Ion Prioteasa: Am votat gândindu-mă la importanța fondurilor europene, care, după calculele noastre, au accelerat dezvoltarea județului Dolj cu peste 35 de ani.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru ca România să aibă în Parlamentul European o echipă formată din patrioți veritabili, care vor ști să reprezinte cu adevărat interesele țării noastre.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

„Am votat la alegerile pentru Parlamentul European. Am votat cu gândul la apartenența noastră la Uniunea Europeană, cu gândul la unul dintre cele mai frumoase evenimente din evoluția României. Am votat gândindu-mă la importanța fondurilor europene, care, după calculele noastre, au accelerat dezvoltarea județului Dolj cu peste 35 de ani.

Am venit astăzi la urne pentru a mă asigura că în Legislativul European vom fi reprezentați de o echipă de veritabili patrioți, care nu vor vota niciodată împotriva țării lor, o echipă a cărei voce puternică se va face auzită, o echipă care va reașeza România pe locul meritat, în Uniunea Europeană. Dar am votat și cu dorința ca aceia care s-au exprimat împotriva țării noastre, aceia care ne-au umilit să plece acasă.

Am votat cu mai multă convingere decât oricând la alegerile europarlamentare, pentru că de data aceasta am avut un stindard al nostru după care ne-am condus, am avut un om al nostru alături de care am străbătut întreg județul în această ultimă lună. El este președintele organizației județene Dolj a PSD, senatorul Claudiu Manda, vicepreședinte al Senatului României.

Am avut mai mult decât oricând pentru ce să luptăm și o vom face în continuare. Suntem raliați în jurul unui lider care, deși tânăr, și-a trecut deja în dreptul numelui său realizări pe care nimeni altcineva nu le-a mai obținut.

Nu am votat, în schimb, la acest referendum cu două întrebări fără noimă, prin care președintele României a încercat să se insinueze în alegerile europarlamentare, ca și cum ar fi intrat în campania pentru propriile alegeri“, a afirmat Ion Prioteasa.

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și-a exercitat dreptul de vot la alegerile pentru Parlamentul European în cadrul secției de votare nr. 4, amenajată în incinta Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova.

 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.