Duminică, 22 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 17 mai 2019, ora: 08:15
rss
 

Biblioteca Aman participă la Festivalul - Adunare pentru Mișcare

Biblioteca Aman participă la Festivalul - Adunare pentru Mișcare

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă vineri, 17 mai 2019, în intervalul orar 13:00-17:00, în Parcul Tineretului din Craiova, la festivalul „Adunare pentru Mișcare”.Acțiunea este recomandată tuturor categoriilor de vârstă și se desfășoară în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” va desfășura multiple activități recreative în cadrul acțiunii. O echipă de bibliotecari va asigura buna dispoziție în cadrul festivalului prin organizarea deateliere creative, pictură pe față și lectură în aer liber, dar și prin jocuri interactive la care sunt invitați să se bucure toți participanții.

Susținem mișcarea și educația prin sport. Vom fi alături de organizatori pentru că avem convingerea că cei care practică sportul regulat sunt consumatori fideli de cultură și cărți. În zona special amenajată pentru relaxare și recreere, colegii mei le-au pregătit mai multe surprize și activități dinamice tuturor celor care vor ajunge în Parcul Tineretului”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Festivalul „Adunare pentru Mișcareʺ este un proiect al Asociației Române a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) realizat împreună cu HOME TRAINING și Școala Româno-Britanică, Centrul de Voluntariat VOLUNTARIS, JCI Craiova, Bebevesel.ro și Grupul Parohial „Tinerii Maicii Domnului".Partenerii proiectului sunt: Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman", Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dolj, Decathlon, Crucea Roșie filiala Dolj, Librărie.net, Casa Ethos și Sânziana.

 

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.