Joi, 18 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 9 mai 2019, ora: 08:26
rss
 

Primarul Mihail Genoiu a semnat contractul pentru realizarea PUG

Primarul Mihail Genoiu a semnat contractul pentru realizarea PUG

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a semnat ieri contractul pentru realizarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Craiova. Edilul șef susține că acest lucru este cel mai important moment al mandatului său pentru că însumează tot ce înseamnă Craiova și modul în care se va dezvolta orașul.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, spune că niciun alt municipiu din țară nu are în acest moment executat un PUG cu asemenea componente puternic digitalizate.

Astăzi a avut loc cel mai important moment al mandatului meu de Primar: am semnat contractul pentru realizarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Craiova.

Deși la prima vedere nu pare un lucru atât de important, acest PUG însumează tot ce înseamnă Craiova și va dicta modul în care orașul se va dezvolta în următorii zeci de ani. Nu doar din punct de vedere urbanistic ci și al spațiilor verzi, al rețelelor de utilități, al transportului în comun, al rețelei de drumuri, absolut toate domeniile de dezvoltare ale Craiovei vor fi cuprinse de acest PUG. 
O componentă foarte importantă va fi cea de GIS (Geographic Information System) ce va furniza în mod electronic și imediat orice informație despre absolut orice imobil, stâlp de iluminat, rețea de utilități, gură de canal, indicator rutier și multe altele. Astfel, timpii de răspuns la diverse solicitări ale cetățenilor vor fi mult mai mici.

Niciun alt municipiu din România (exceptând Bucureștiul unde un PUG similar este în lucru) nu are în acest moment executat sau contractat un PUG cu asemenea componente puternic digitalizate”, a declarat edilul șef, Mihail Genoiu.

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.