Joi, 18 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 6 mai 2019, ora: 12:50
rss
 

Radu Preda: România nu mai este azi izvorul de muncă ieftină cu care am obișnuit vestul Uniunii

Acest articol conţine 2 poze
Radu Preda: România nu mai este azi izvorul de muncă ieftină cu care am obișnuit vestul Uniunii

La începutul lunii mai, fermierii din mai multe țări din Europa sunt puși în fața unei probleme majore, cu care nu s-au mai confruntat: lipsa forței de muncă. Potrivit unui documentar realizat de televiziunea germană NDR, românii nu vor să mai muncească pe salariul minim. Și asta pentru că România înregistrează o creștere economică, iar acum pot să câștige acasă mai bine decât în țările din Europa.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

. Economia românească se dezvoltă pozitiv, există mai multe locuri de muncă și mulți nu mai vor să lucreze ca sezonieri în Germania”, a declarat un expert al Camerei de Agricultură din Renania de Nord-Westfalia. Acum, că salariul minim a crescut în România, iar țara se află într-un progres economic, conform statisticilor, românii se întorc acasă unde pot câștiga mai bine și să fie alături de familiile lor.

De ce să votezi PSD?

Pentru că avem o economie care se dezvoltă accelarat. România nu mai este azi izvorul de muncă ieftină cu care am obișnuit vestul Uniunii, asta explică și încrâncenarea cu care se confruntă Guvernul PSD când ia măsuri care ajută țara.

Toți trebuie să înțelegem că rolul nostru în UE este altul, un stat puternic cu români mândrii de țara lor și care merg în vest doar ca turiști, care merită sănătate și educație de calitate în satul, comuna, orașul sau municipiul unde aleg să trăiască.
DA, azi avem acasă venituri decente și mesajul pentru cei plecați este că acasă, azi pot câștiga aproape la fel ca în vest și se pot bucura de familia rămasă acasă, de părinți, de copii, de soți și de soții și de restul oamenilor de care vă pasă și care au rămas acasă.

 DA, așa arată România azi pentru Europa, o țară care se dezvoltă, care îi pasă de ea și de cetățenii ei în primul rând și DA, asta e calea aleasă și de țările din vestul UE. Nu vrem Europa cu două viteze, nu vrem să fim cetățeni second hand și DA, vrem aceleași produse ca în vest, de calitate și nu diferențele pe care le resimțim azi”, a declarat senatorul PSD Radu Preda.

 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.