Sâmbătă, 17 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 7 februarie 2019, ora: 10:40
rss
 

50 locuri de muncă în domeniul agricol (cules de mazăre) în Danemarca prin intermediul Reţelei EURES

50 locuri de muncă în domeniul agricol (cules de mazăre) în Danemarca prin intermediul Reţelei EURES

EURES România anunţă organizarea unei selecții pentru ocuparea a 50 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol(cules de mazăre) în Danemarca.Selecția se va desfășura la mijlocul lunii februarie 2019,la Târgu-Jiu.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Sunt solicitate persoane cu vârstă minimă de18 ani,apte pentru muncă fizică grea, indiferent de climă.De asemenea cunoştinţele de limba engleză – nivel minim constituie       avantaj, dar nu sunt obligatorii.   

          Se va munci într-o fermă cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a        abilităților de muncă și socializare. Angajatorul danez deține în Portugalia o filială a      firmei           daneze Greenpeas. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea și     încrederea reciprocă între lucrători. 

          Durata contractului: Portugalia – aprilie – iunie 2019, program de lucru 30 – 40 ore, 6           zile/săptămână; Danemarca – iunie – octombrie 2019, program de lucru 30-40 ore, 6           zile/săptămână.

          Pentru Portugalia, cazarea se face în case echipate cu toate utilitățile. Taxa de cazare      plătită de lucrător/lună este de 100 – 120 euro, incluzând consumul/utilitățile.   Transportul dus-întors România-Portugalia este plătit de angajator, urmând să    recupereze banii din salariile plătite angajatului. Transportul de la locul cazării la locul       de muncă este gratuit, fiind          asigurat de către angajator.

          Referitor la  condițiile din Danemarca, acolo cazarea se face în rulote, în camping sunt           disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat, internet     Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 8 euro și acoperă inclusiv gazul,         apa și           electricitatea.Transportul dus-întors România-Danemarca este în sarcina       lucrătorului.Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru       cumpărături, angajatorul va pune la dispoziția lucrătorilor un autobuz, contracost pentru          1,5 euro/zi/persoană. Opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul       de muncă.

          Plata muncii pentru Portugalia este în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole     cu gramaj specific. Salariul minim/lună/persoană pentru 173 de ore de lucru este de 700         de euro brut. Dacă se culeg mai mult de 1.950 de kilograme în 173 de ore, se va plăti,        pentru fiecare kilogram cules în plus, 0,30 euro/kg, ca bonus. Impozitul și contribuțiile         sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

          Referitor la de condițiile salariale pentru Danemarca, este de precizat faptul că plata        muncii se face în funcție de cantitatea culeasă, în lădițe, caserole cu gramaj specific.   Salariul este 0.6 euro brut/kg+12,5% alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor           deduce din salariu conform legislației daneze.

          Mod de aplicare: candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română,    cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

          Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 1 martie 2019. Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecția aplicanților se       face de către angajator, iar invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face de        către consilierii EURES. Detaliile referitoare la data, locația și programul selecției vor fi          trimise numai          persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu. Ulterior        selecției, se va putea aplica până în data de 1 martie 2019.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.