Sâmbătă, 17 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 6 februarie 2019, ora: 11:38
rss
 

Carlos Fortes a semnat cu CSU Craiova și a început antrenamentele cu echipa din Bănie

Carlos Fortes a semnat cu CSU Craiova și a început antrenamentele cu echipa din Bănie

Universitatea a oficializat marți transferul pe trei ani și jumătate al portughezului Carlos Fortes, 24 de ani. Cei de la club i-au găsit deja o poreclă atacantului, numindu-l Predator, un nume de scenă pentru publicul vulcanic din Bănie.

de Cătălin Filip
redactia@oltenia24.ro

 

Portughezul a început munca alături de noii săi coechipieri și vrea să fie apt de joc cât mai repede posibil pentru a evolua alături de Koljici și de ceilalți "juveți" în lupta pentru event. Atacantul, care va purta numărul 29 în Bănie, a fost numai zâmbete ieri, la ședința de pregătire. 

Mesajul clubului din Bănie după ce Fortes a semnat: „Îi urăm „bun-venit” și cât mai multe meciuri reușite în alb-albastrul Științei. Născut pe data de 9 noiembrie 1994, noul vârf al echipei noastre s-a născut la Lisabona, este un fotbalist de picior drept și are o înălțime de 1,88 m. Carlos Fortes a izbutit până în acest moment să marcheze de cinci ori și să ofere două pase decisive în tricoul celor de la Gaz Metan Mediaș, fiind unul dintre remarcații sezonului.  „Predator” din Bănie va efectua în această după-amiază primul antrenament cu Universitatea Craiova. El va îmbrăca tricoul cu numărul 29.”

”A fost o perioadă dificilă pentru mine pentru că nu am putut să mă antrenez normal cu echipa Gaz Metan. Toată lumea ştie care a fost situaţia mea... Dar mă bucur că într-un final totul s-a rezolvat şi că am rămas în România.  La Craiova am şansa să lupt pentru titlu şi mi se pare extraordinar. Craiova are cei mai frumoşi şi fanatici fani. Sunt nerăbdător să joc pe un stadion plin. E momentul să luptăm şi să câştigăm cât mai multe meciuri. Craiova joacă cel mai frumos fotbal din Liga 1”, a spus Fortes pentru Telekom Sport.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.