Sâmbătă, 17 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 28 ianuarie 2019, ora: 08:23
rss
 

Olguța Vasilescu: Peste 400 de pensionari au solicitat intrarea în vigoare rapidă a Legii pensiilor, blocată de PNL la CCR

Olguța Vasilescu: Peste 400 de pensionari au solicitat intrarea în vigoare rapidă a Legii pensiilor, blocată de PNL la CCR

Sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Filarmonica ”Oltenia” Craiova, au avut loc alegeri la Organizația Municipală a Pensionarilor Social Democrați din Craiova. Președinta OMP PSD Craiova a fost aleasă Danubiana Orăscu.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Prezentă la eveniment, fostul ministru al Muncii, președintele PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, a declarat că cei 400 de pensionari au cerut intrarea în vigoare cât mai urgent a Legii pensiilor.

”400 de pensionari, delegați de organizațiile locale, au participat azi la Conferința de alegeri a Organizației Municipale de Pensionari a PSD CRAIOVA, în cadrul căreia au solicitat intrarea în vigoare rapidă a Legii pensiilor, lege blocată de PNL la Curtea Constituțională. Președinta OMP PSD a fost aleasă Danubiana Orăscu. Felicitări și succes maxim!”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

 “Azi organizația pensionarilor a PSD Craiova a ales noua structură de conducere. Sala Filarmonicii Oltenia din Craiova și cele 400 de locuri s-au dovedit neîncăpătoare pentru cei 350 de delegați prezenți și pentru invitații din afara organizației de pensionari. Au transmis mesaje Președintele PSD Craiova Lia Olguta Vasilescu, Primarul Mihail Genoiu, Senatorii Radu Preda și Lavinia Craioveanu și mai mulți membri ai organizațiilor locale de pensionari. 

Concluzia discuțiilor este ca legile promovate de PSD în favoarea pensionarilor și creșterile de venit din ultimi ani sunt consistente dar se aștepta de toată lumea să simtă efectul măsurilor cuprinse în noua Lege a pensiilor contestată de cei din opoziție la Curtea Constituțională. Mult succes doamnei Danubiana Orascu aleasă azi președinte al Organizației pensionarilor și cadrul PSD Craiova și structurii de conducere nou alese”, a spus senatorul Radu Preda.

 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.