Joi, 27 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 26 septembrie 2018, ora: 09:37
rss
 

Parcul Hanul Doctorului din Craiova, aproape gata de inaugurare

Acest articol conţine 6 poze
Parcul Hanul Doctorului din Craiova, aproape gata de inaugurare

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat, ieri, că în această toamnă va fi inaugurat Parcul Hanul Doctorului. Edilul șef a făcut o vizită pentru a vedea care este stadiul lucrărilor în acest moment și a constatat că amenajarea parcului a avansat mult.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Pentru reamenajarea acestui parc s-au folosit stâlpii de iluminat din centrul oraşului (str.A.I.Cuza unde au fost înlocuiţi) şi bordurile de piatră naturală care au fost scoase din Craiova în zonele în care s-au realizat diverse lucrări.

“Am efectuat astăzi o vizită de lucru la Parcul Hanul Doctorului pentru a vedea stadiul lucrărilor. Așa cum am promis, în această toamnă vom inaugura acest parc. 
Pontonul-barcă este gata, pe alei se toarnă ultimul strat de asfalt, zona de grătare este avansată, iar angajații RAADPFL Craiova însămânțează gazonul”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Acest parc a fost ani de zile părăsit. Parcul a fost conceput în anul 1968 de arhitecţii craioveni şi inaugurat în 1972, iar din 1972 nu s-a mai făcut absolut nicio lucrare aici.

 S-au efectuat lucrări de dragaj ale apei, a fost decolmatat lacul, a fost înlăturată vegetaţia s-au reabilitat malurile, s-au plantat multe sălcii.

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.