Joi, 18 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 24 august 2018, ora: 07:44
rss
 

Cel de-al 50-lea serviciu public de evidență a persoanelor din județ a fost inaugurat în Ghidici

Cel de-al 50-lea serviciu public de evidență a persoanelor din județ a fost inaugurat în Ghidici

Cel de-al 50-lea serviciu public de evidență a persoanelor din județ a fost inaugurat joi, în comuna Ghidici, în cadrul unui eveniment la care președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, a participat împreună cu deputatul Eliza Ștefănescu și cu primarul localității, Constantin Tache.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

 În acest context, Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, a reiterat susținerea pe care instituția o acordă în sensul continuării procesului de extindere a rețelei județene de structuri pentru eliberarea actelor de identitate, precum și în vederea completării serviciilor pe care acestea le oferă cu activități care includ emiterea permiselor de conducere, a certificatelor de înmatriculare sau a pașapoartelor.

„Ne face o mare plăcere să fim astăzi la Ghidici, printre prieteni, printre oameni deosebiți, pentru a lua parte împreună la un eveniment cu totul special. Astăzi, în comuna dumneavoastră începe să funcționeze cea de-a 50-a structură de evidență a persoanelor din Dolj, ceea ce pentru județul nostru înseamnă o reconfirmare și o consolidare a poziției de lider la nivel național în privința descentralizării acestor servicii.

Putem spune că, alături de autoritățile locale și de colegii noștri de la direcția de specialitate a Consiliului Județean, am parcurs pași notabili, dacă ne gândim că, atunci când am început procesul prin care ne-am propus să aducem activitatea de eliberare a actelor de identitate cât mai aproape de beneficiari, întreaga rețea din Dolj număra doar 9 unități.

Este o zi importantă pentru comunitatea din Ghidici, cu aproape 2.500 de doljeni care, începând din acest moment, își vor putea obține sau înnoi cărțile de identitate mult mai simplu, într-un timp mai scurt și fără costuri suplimentare, deoarece nu va mai fi nevoie să se deplaseze la Calafat. Ne bucurăm că am putut sprijini această inițiativă și felicităm autoritatea locală, pe domnul primar Constantin Tache, pe colegii noștri din cadrul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj și pe domnul director Marin Stănică, pentru că toți și-au adus contribuția la această reușită.

De asemenea, le dorim mult succes celor care încep de astăzi lucrul în cadrul serviciului din Ghidici și le spunem încă de acum să se pregătească pentru faza următoare a demersului, pentru că vom continua strategia de extindere a rețelei județene de evidență a persoanelor, dar ne vom îndrepta atenția, în paralel, și către diversificarea serviciilor oferite publicului de aceste structuri, astfel încât în viitor să poată derula și activități care privesc eliberarea pașapoartelor și a permiselor de conducere sau înmatricularea autovehiculelor“, a precizat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său, primarul comunei Ghidici, Constantin Tache, a declarat: „Suntem onorați să vă avem alături la evenimentul ocazionat de inaugurarea serviciului de evidență a persoanelor în localitatea noastră. Este un obiectiv deosebit, pe care ni l-am dorit foarte mult și pe care astăzi putem spune că l-am îndeplinit.

Avem bucuria să fie împreună cu noi oameni care ne-au susținut și în acest demers, dar și în tot ceea ce s-a realizat în comuna Ghidici, oameni care ne-au promovat și reprezentat interesele: președintele Consiliului Județean Dolj, domnul Ion Prioteasa, doamna deputat Eliza Ștefănescu, precum și personalul din cadrul Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dolj, care și-a dat întreg concursul pentru punerea în funcțiune a acestei noi structuri.“

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Ghidici va funcționa între orele 8.30 și 16.30 în zilele de luni, marți, miercuri și vineri și în regim de program prelungit, între 8.30 și 18.30, în zilele de joi.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.