Luni, 18 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 20 iunie 2018, ora: 14:42
rss
 

Fun in Summer, la Biblioteca Aman

Fun in Summer, la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în perioada 2 iulie - 30 august 2018, proiectul educativ „Fun in Summer”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Oferta de cursuri și ateliere include activitățile Book Reading Club”, Games Day”, Art and Crafts”, Movie Day” și English Club”. Astfel, elevii claselor V-XII sunt invitați să participe la cursurile de limba engleză susținute de voluntarii Erasmus+ și studenții Universității din Craiova, Facultatea de Litere, să confecționeze o gamă variată de împletituri, semne de carte, cusături și rame foto din materiale reciclabile și să practice diferite jocuri în aer liber.

          Book Reading Club” se adresează elevilor din ciclul gimnazial și are rolul de a promova lectura în limbile engleză și română. De asemenea, în cadrul activității vor fi abordate basmul ca specie narativă, poezia comică (Limerick-ul), lectura pe roluri dar și cărțile importante din literatura universală. În fiecare săptămână a proiectului, în zilele de luni și vineri, se organizează Movie Day”. Activitatea se va desfășura în intervalul 12:00-14:00 și va consta în alegerea și vizionarea unui film din colecțiile bibliotecii.

          Activitățile proiectului au menirea de a dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare ale participanților, spiritul  de echipă, acceptarea deciziilor majorității dar și argumentarea unei opțiuni în vederea convingerii majoritatății.

          Înscrierile se pot face în perioada 25-29 iunie 2018, orele 09:00-18:00, atât la sediul Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, la compartimentul American Corner/Mediatecă, cât și la numărul de telefon 0251532267, interior 110.

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.