Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 11 iunie 2018, ora: 07:45
rss
 

Craiovenii i-au cântat în ploaie Loredanei Mulți ani trăiască! Vedeta a izbucnit în lacrimi

Craiovenii i-au cântat în ploaie Loredanei Mulți ani trăiască! Vedeta a izbucnit în lacrimi

Ultima seară din cadrul Zilelor Municipiului Craiova a adus pe scena din Pța Mihai Viteazul un concert memorabil. În ciuda furtunii, craiovenii au rezistat până la miezul nopții, la un show absolut incendiar susținut de Adda, Guess Who și Loredana cu Taraful Augurida.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Craiovenii au ignorat ploaia ce s-a abătut asupra orașului să-i cânte "Mulți ani trăiască" Loredanei, care și-a sărbătorit aniversarea pe scenă, în fața spectatorilor. La ora 24:00, Loredana a primit un buchet cu 47 de trandafiri din partea Primăriei Craiova. Apoi formația a dat tonul, iar publicul a început să-i cânte. În acel moment, diva României a izbucnit în lacrimi.

Drept mulțumire, Loredana a scos din mașină un tort pe care l-a oferit fanilor adunați în fața scenei și a dedicat audienței din Bănie melodia "Mă dusei să trec la Olt".

Show-ul s-a încheiat într-o atmosferă romantică: după miezul nopții, într-o ploaie caldă de vară, pe ritmurile melodiei "O fată singură în noapte". Evenimentul s-a încheiat cu proiectarea spectacolului de videoproiecții laser și videomapping pe clădirea Prefecturii.

Zilele Municipiului Craiova s-au derulat în perioada 01-09 iunie 2018 și au inclus peste 120 de manifestări, acțiuni și evenimente sportive, sociale și culturale, angrenând peste 20 de co-organizatori.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Craiova și Consiliul Local Municipal.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.