Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 7 iunie 2018, ora: 11:59
rss
 

Datorită numărului mare de solicitări pentru bilete, Opera Română Craiova va susține două spectacole-eveniment TOSCA în Parcul Nicolae Romanescu

Datorită numărului mare de solicitări pentru bilete, Opera Română Craiova va susține două spectacole-eveniment TOSCA în Parcul Nicolae Romanescu

Opera Română Craiova a REPROGRAMAT spectacolul TOSCA din Parcul Nicolae Romanescu pentru zilele de 9 și 10 iunie, la ora 22.00.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Astfel, sâmbătă, 9 iunie, publicul îi va putea aplauda pe Ramón Vargas, Joanna Parisi și Alberto Gazale. Iardatorită numărului mare de solicitări, Opera Română Craiova vă invită și duminică, 10 iunie, în Parcul Nicolae Romanescu pentru încă o reprezentație-eveniment a spectacolului „Tosca” de Giacomo Puccini. Distribuția pentru al doilea spectacol urmează să fie comunicată astăzi, 7 iunie, pe site-ul web al instituției precum și pe pagina de Facebook.

Din pricina condițiilor meteorologice care au făcut imposibilă desfășurarea spectacolului „Tosca”, Opera Română Craiova a fost nevoită să amâne reprezentația din 6 iunie. Biletele achizitionate rămân valabile pentru spectacolul de sâmbătă, 9 iunie. Spectatorii care sunt în imposibilitatea participării la evenimentul de sâmbătă, 9 iunie, pot solicita contravaloarea biletului la agenția Operei Române Craiova (Stada Mihai Viteazul, Nr. 7). Pentru spectacolul de duminică, 10 iunie, ora 22.00, biletele au fost puse în vânzare, cu prețuluri între 30 și 50 de lei.

În situația puțin probabilă de a ne confrunta cu aceleași condiții meteo nefavorabile, reprezentația/le se vor desfășura pe scena Filarmonicii „Oltenia”. Publicul va fi anunțat cu minim o oră înainte de începerea evenimentelor.

 

În 2018, Opera Română Craiova organizează, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local, (sponsor principal ENEL) un eveniment în premieră pentru România: spectacolul „Tosca” de Giacomo Puccini. Evenimentul se va desfășura în Parcul Nicolae Romanescu, unul dintre cele mai mari parcuri din sud-estul Europei, cu un decor care încorporează Podul suspendat, dar care va conține și proiecții 3D/videomapping spectaculoase, create special pentru evenimentul regizat de Antoniu Zamfir.

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.