Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 11 mai 2018, ora: 11:21
rss
 
Eveniment de exceptie in Craiova, la Casa de Cultura a Studentilor

One Weekend to Remember, a II-a editie, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, si-a inchis portile luni dimineata

One Weekend to Remember, a II-a editie, cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, si-a inchis portile luni dimineata

Casa de Cultura a Studentilor din Craiova a primit, in celetreizile ale festivalului peste 1600 de oameni, pasionati sau simpli spectatori, atat din Romania cat si din Anglia, Franta, Portugalia, Italia, Spania, Bulgaria siUngaria.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Dansatori profesionisti si amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, sembasi afro-house, au incheiatevenimentul cu o ultima petrecere de neuitat.

In cadrul festivalului a fost organizat si INTERNATIONAL KIZZCUP, CRAIOVA 2018, cel mai valoros concurs de kizomba/semba din Romania si printre cele mai mari din lume.

Acesta si-a desemnat castigatorii dupa un spectacol artistic de mare valoare, arbitrat de uniidintrecei mai cunoscuti artisti internationali, astfel:

Locul 1 : Paul Bucur & Judit Borzasi, premiu 1000 euro, din Cluj Napoca - Scoala Sonrisa; locul 2 : Armand Palaghia - Lavinia Maria, [premiu 500 euro, din Iasi – Scoala Dansatorii Anonimi; locul 3 : Marius Ionita - Ana Maria Stoica, premiu un City Break, din Bucuresti - Scoala Good Mood.

Anuntam si editia a III - a a evenimentului, ce va avea loc in perioada 3-5 mai 2019 si promitem ca vom depasi actuala performanta si vom duce One Weekend to RememberCraiova in galeria celor mai titrate festivaluri internationale.

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.