Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 9 mai 2018, ora: 14:35
rss
 

Maraton de arte marţiale, Kickboxing Talents, la Craiova

Maraton de arte marţiale, Kickboxing Talents, la Craiova

Centrul Multifuncţional Craiova va găzdui, pe data 1 iunie 2018, un maraton de arte marţiale, "Kickboxing Talents". Mega - evenimentul se adresează sportivilor profesionişti, semiprofesionişti şi amatori, scopul acestuia fiind promovarea tinerelor talente şi punerea în evidenţă a sportivilor din zona de sud vest a ţării.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Întrecerea sportivă va debuta încă de la ora 11.00, atunci când vor evolua peste 100 de sportivi amatori, cu vârste cuprinse între 5 ani şi 30 de ani, copii, juniori şi tineri, fete şi băieţi. Precizăm că accesul publicului la competiţia de amatori este gratuit, aceasta fiind inclusă în cadrul evenimentului “Zilele Municipiului Craiova 2018”.

          Începând cu ora 18.00, profesioniştii şi semiprofesioniştii vor evolua, într-o gală de excepţie, în 15 meciuri care se anunţă extrem de interesante, ţinând cont de pregătirea fizică şi tehnicile de luptă impresionante pe care sportivii le-au dobândit datorită antrenamentelor foarte dure.

“Ca în fiecare an, prin eforturi caracteristice zonei noastre, revenim cu o competiţie de kickboxing destinată amatorilor cât şi cu o gală semiprofesionistă în care, cei mai talentaţi sportivi şi sportive să poată evolua în faţa propriilor susţinători. Vom avea în faţa noastră cluburile sportive din Craiova, printre care şi Power Gym, cât şi din zona de sud vest, cluburi care îşi doresc să-şi expună sportivii de valoare”, a declarat Ionuţ Pucă, managerul Power Gym Craiova, organizatorul eveimentului.

Program:

11.00 – 15.00 -  meciuri amatori,

18.00 – 22.00 – meciuri semiprofesionişti, profesionişti.

Competiţia sportivă este organizată de către CS Power Gym Craiova, Fundaţia Anya, RefreshBrand – agenţie de publicitate, cu suportul Mirage Ballroom, Bella Donn, Emanuel Project, Dr. Freon, Eurogenetic.

 
Alte articole din Sport:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.