Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 7 mai 2018, ora: 12:52
rss
 

Împreună pentru un mediu mai curat

Împreună pentru un mediu mai curat

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner, continuăseriaactivitățilordesfășurateîncadrulproiectuluiintitulat„Împreunăpentru un mediu mai curat”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Următoarea activitate va avea loc marți, 8 mai 2018, în Pădurea Bujorului de la Plenița, o arie protejată, de interes național, unde se întâlnește specia de floră protejată bujorul românesc. În cadrul activității, angajații Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, împreună cu elevii din clasele a XI-a a Colegiului „Henri Coandă” din Craiova, însoțiți de cadre didactice, vor pune pe arbori mesaje de conștientizare și informare a publicului pentru protejarea florei spontane și a pădurii.

Activitatea, care se realizează cu sprijinul Agenției Județene de Protecție a Mediului și a primăriei Plenița, urmărește educarea și informarea publicului pentru protejareabujorului de pădure.

Plecarea spre Plenița va fi la ora 8.30, din fața Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”, iar transportul pentru participarea la această activitate va fi asigurat din grantul American Corner Craiova.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.