Joi, 27 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 2 mai 2018, ora: 09:59
rss
 

Reținut pentru trafic de persoane și tentativă de omor

Reținut pentru trafic de persoane și tentativă de omor

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova și procurorii D.I.I.C.O.T. au depistat un bărbat care ar fi exploatat sexual o tânără și ar fi încercat să o omoare, lovind-o în mod intenţionat cu autoturismul. Cel în cauză a fost arestat.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

La data de 26 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au depistat un bărbat, de 29 de ani, din Craiova.

 

Din cercetări a rezultat că acesta, din luna octombrie 2017 şi până în prezent, ar fi racolat şi exploatat sexual în mai multe localităţi din ţară o tânără, de 22 de ani, din judeţul Olt.

 

De asemenea, în ziua de 21 aprilie, pe fondul refuzului victimei de a mai practica prostituţia, bărbatul ar lovit-o în mod intenţionat cu autoturismul pe care îl conducea, în timp ce tânăra se afla în afara carosabilului, ulterior cel în cauză părăsind locul accidentului.

 

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz l-a reținut pe bărbat, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

 

În cursul zilei de astăzi, magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativă la infracţiunea de omor calificat.

 

 

 

 

 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.