Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 25 aprilie 2018, ora: 12:03
rss
 

Uite tata, nu e tata, premieră cu zâmbet la Opera Română Craiova

Uite tata, nu e tata, premieră cu zâmbet la Opera Română Craiova

Opera Română Craiova schimbă registru și aduce pe scenă o comedie muzicală, de Mihail Joldea, muzica de Alexandru Iosub. Uite tata, nu e tata se va juca la sfârșitul acestei luni pe scena Cercului Militar Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Comedia s-a jucat pentru prima dată pe scena liricului craiovean, în urmă cu trei decenii. Revine pe scenă sub regia lui Laurențiu Nicu. Un text captivant despre eternul război al sexelor, despre infidelități și intrigi, într-o savuroasă comedie a zilelor noastre.

În instituțiile de spectacole, interpreții cei mai importanți ies la aplauze ultimii. Informația cea mai importantă este că anul 2018 fiind anul dedicat Centenarului Marii Uniri, ne-am propus cu toții ca tot ceea ce înseamnă premierele de spectacole pe scena Operei Române Craiova să fie din repertoriul românesc. Așadar, Uite tata, nu e tata, într-o realizare românească, regizor, compozitor, textier, dirijor este primul eveniment al Operei din Craiova dedicat centenarului Marii Uniri. Urmează pe parcursul anului și alte evenimente pe care le veți descoperi la momentul potrivit dedicate acestui mare eveniment istoric al țării noastre”, a spus managerul Operei Române Craiova, Antoniu Zamfir.

Personajele piesei muzicale sunt colorate și vor aduce mult zâmbet pe buzele spectatorilor. Uite tata, nu e tata se joacă pe 28 și 29 aprilie începând cu ora 19.00 pe scena Cercului Militar.

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.