Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 20 aprilie 2018, ora: 12:42
rss
 

Craiova centrul international al modei

Craiova centrul international al modei

Pe 5 Mai in fiecare an au avut loc evenimente foarte importante si unice prin continut. Anul acesta, sarbatorim ziua barbatilor printr-un eveniment cu adevarat unic, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA, care s-a infaptuit acum 13 ani. Evenimentul doreste permanentizarea unei actiuni ce se va inscrie in activitatile de succes ale Craiovei.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Acest concept este unic prin structura sa: in cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in mai multe  orase din Romania s-a ales cate o concurenta care va participa in marea finala din 5 Mai 2018. Toate concurentele vor sosi in Craiova pe data de 2 Mai 2018 si vor avea parte de un beauty-camp de pregatire pentru marea finala.

Editia din 2018 este speciala si pentru ca in juriul consacratului concurs de miss isi face simtita prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre GIANINA CORONDAN una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din Romania.

A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate isi vor prezenta in  premiera colectiile de sezon, iar rezultatul este intr-adevar coplesitor. Nume recunoscute in lumea modei semneaza piese unicat pentru unul dintre cele mai mari festivaluri de moda din Romania:SONIA TRIFAN, LILIANA LARISA CRACIUN, URBAN KIDS, DOUBLE WOW, GAL’A COUTURE, ELEGANCE, E-TWOW, LC WAIKIKI si S-KARP.

In PREMIERA IN CRAIOVA  vine la evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA cel mai bun concept de styling: TRENDS by ADINA BUZATU.

In PREMIERA IN ROMANIA, ca si in editiile trecute, reusim sa aducem un designer international in cadrul evenimentului care isi va prezenta colectia: CAROLINA GUNA din SPANIA.

ROYAL MODELS AGENCY Romania in parteneriat cu ELECTROPUTERE PARC organizeaza evenimentul  “FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA” pe data de 5 MAI 2018 in incinta ElectroPutere Parc din Craiova, incepand cu orele 18:30.

Va invitam sa urmariti un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivelul de arta iar calitatea, taieturile fine si materialele atent alese devin ingrediente de nelipsit. Seara se va incheia cu un After Party la Club EVO unde toti cei prezenti la eveniment vor putea sarbatori pana la orele diminetii reusita unui eveniment gradios.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.