Joi, 21 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 16 aprilie 2018, ora: 14:52
rss
 
#InstaCraiova la a III – a ediție

Surprinde momentele preferate pe Instagram

Surprinde momentele preferate pe Instagram

Ai un profil public de Instagram? Fă o fotografie în Craiova sau în jurul orașului, folosește #InstaCraiova și ea poate fi una dintre cele 100 de fotografii ce vor fi expuse în a treia ediție a proiectului fotografic InstaCraiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Proiectul fotografic #InstaCraiova a luat naștere în 2016 și urmărește promovarea artelor vizuale – fotografia, promovarea orașului Craiova, crearea unui conținut creativ calitativ pe rețelele sociale, dar mai ales crearea unei comunități dincolo de mediul online.

 

100 dintre cele mai creative și calitative fotografii vor fi expuse în perioada 12 - 20 mai 2018, în Sala Studio a Teatrului pentru copii și tineret Colibri. În prezent hashtag-ul #InstaCraiova conține peste 7.000 de fotografii.

 

Până pe 2 mai poți surprinde momentele preferate și le poți posta pe Instagram cu hashtagul #InstaCraiova. Fotografiile nu au o temă specifică, ele trebuie să fie cât mai atractive din punct de vedere vizual. Pentru a participa trebuie să ai un profil public de Instagram, iar fotografiile trebuie realizate în Craiova sau în jurul orașului, fie cu telefonul, fie cu un aparat foto. Vom selecta 100 de fotografii, vom contacta utilizatorii Instagram  și îi vom invita la vernisajul din data de 12 mai.

 

Anul acesta, alături de Libris.ro și Gerovital, vom premia zece dintre cei mai creativi și activi instagrammeri craioveni. De asemenea, împreună cu 5 To Go le pregătim un concurs ce va debuta curând.

 

Pe 12 mai, în timpul vernisajului, vizitatorii pot participa la un workshop de fotografie de produs by Marica Advertising, o degustare de vin marca Corcova, dar și la un workshop de beauty realizat de Gerovital.

           

            InstaCraiova este un proiect organizat de Asociația April Hub și Comunitatea Instagram Craiova, iar în 2018 se bucură de următorii parteneri: Gerovital, Gerovital Beauty, Libris.ro, Crama Corcova, Florăria April, Marica Advertising, Era Cakes, 5 To Go, Teatrul pentru copii și tineret Colibri,

            Mai multe detalii puteți afla urmărind hashtag-ul #InstaCraiova pe Instagram sau de pe contul @Instacraiova, de pe site-ul www.instacraiova.com sau de pe evenimentul de pe Facebook - https://www.facebook.com/events/197505330838299/

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.