Sâmbătă, 19 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 3 aprilie 2018, ora: 13:37
rss
 

Vizita comandantului Gărzii Naționale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon, la Craiova

Vizita comandantului Gărzii Naționale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon, la Craiova

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu, și prefectul județului Dolj, Dan Narcis Purcărescu, au primit luni, la Palatul Administrativ, vizita comandantului Gărzii Naționale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

La întrevedere a fost prezent comandantul Brigăzii Multinaționale Sud-Est din Craiova, colonelul Cristian Dan, alături de o delegație a Statului Major al Apărării, condusă de generalul de brigadă Dragoș Iacob, precum și militari americani.

Cu acest prilej, reprezentanții autorităților locale au prezentat succint Doljul și municipiul reședință de județ, evidențiind dezvoltarea unor obiective de importanță strategică, precum aeroportul internațional, dar și aspecte de interes din sfera economică și culturală a Craiovei. Dintre acestea, au fost reliefate bunele relații cu investitorii străini, demonstrate chiar prin amplasarea unei importante companii americane în oraș – fabrica Ford, dar și puncte de atracție precum noul stadion de fotbal sau Festivalul Internațional „Shakespeare“, care contribuie la consolidarea statutului Craiovei drept capitală a regiunii istorice Oltenia.

La rândul său, generalul-maior Sheryl Gordon, comandantul Gărzii Naționale a Statului Alabama, a exprimat întreaga deschidere pentru continuarea colaborării reușite cu Armata României, în cadrul unui program de parteneriat de la a cărui inițiere se împlinesc 25 de ani în 2018.

Programul deplasării la Craiova a comandantului Gărzii Naționale a Statului Alabama, generalul-maior Sheryl Gordon, a mai inclus întâlniri la sediul Brigăzii Multinaționale Sud-Est și la cel al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab“, precum și vizite la Muzeul de Artă și în Parcul „Nicolae Romanescu“.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.