Joi, 27 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 2 aprilie 2018, ora: 13:01
rss
 

Liceul Teoretic din Băilești a organizat concursul interjudețean de matematică SFERA, ediția a XV-a

Liceul Teoretic din Băilești a organizat concursul interjudețean de matematică SFERA, ediția a XV-a

Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Băilești a organizat sâmbătă 31 martie 2018, la sediul unității, Concursul Interjudețean de Matematică „SFERA” – ediția a XV-a. Concursul, la care s-au înscris 524 elevi din clasele I-X din judeţele Olteniei precum și elevi din Bulgaria și Serbia, a început la sediul liceului la ora 10,00. În paralel s-au desfășurat lucrările Sesiunii de comunicări ştiinţifice „Matematica modernă între clasic şi actual”, la care au prezentat comunicări şi referate cadre didactice – învăţători şi profesori. Cele două activități care s-au derulat de-a lungul întregii zile, la Centrul de Documentare și Informare situat în incinta Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, s-au încheiat în aceeaşi locaţie cu Festivitatea de premiere a elevilor.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

 Evenimentul derulat sub coordonarea prof. Gabriel Tica, directorul Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, a fost organizat de Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj şi Casa Corpului Didactic Dolj. Sesiunea de comunicări ştiinţifice și-a început lucrările sub coordonarea inspectorilor de specialitate ai ISJ Dolj Cristian Moanță,  Coca Tanciu și Petre Irina.

„Atât subiectele cât şi jurizarea au fost asigurate de organizatori printr-o colaborare deja consacrată cu cadre didactice de prestigiu de la şcoli de referinţă în activitatea de performanţă matematică din judeţ şi din ţară. Față de ediţiile anterioare, organizatorii au pregătit diplome și medalii laureaţilor. Atât valoarea concurenţilor cât şi calitatea conţinutului metodico-ştiinţific al materialelor cresc de la an la an – fapt evidenţiat şi de aprecierile reflectate în recenziile apărute până în prezent”, a declarat prof. Gabriel Tica, directorul Liceului Teoretic “Mihai Viteazul” din muncipiul Băilești.

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.