Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 29 martie 2018, ora: 11:33
rss
 

Împreună pentru un mediu mai curat

Împreună pentru un mediu mai curat

Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”a desfășurat joi, 28 martie, prima activitate din 2018 în cadrul proiectului “Împreuna pentru un mediu mai curat”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

În colaborare cu Agenția pentru Protecția Mediului Dolj și Direcția Silvică Dolj, biblioteca s-a implicat într-o nouă campanie de plantare de puieți de salcâm, în orașul Dăbuleni. La activitate au participat mai mulți elevi de la Liceul Teoretic “Henri Coandă” din Craiova, însoțiți de bibliotecari și profesorii Alexandru Mănescu și Mîzgaciu Ionela. Transportul a fost asigurat din grantul American Corner Craiova.

          Acțiunea desfășurată de bibliotecă se înscrie în seria de activități dedicate “Lunii pădurii” (15 martie - 1 aprilie), proiect silvic și ecologic desfășurat la nivel național.

          Cu sosirea primăverii, am reluat și noi activitățile în natură. De această dată, ne-am deplasat la Dăbuleni, în sudul județului Dolj. Suntem conștienți că zona sudică a județului nostru suferă de pe urma deșertificării și a defrișărilor. Încercăm, în măsura posibilităților, să contracarăm aceste realități și, prin puterea exemplului nostru, să-i mobilizăm și pe cetățenii care locuiesc acolo. Le mulțumesc colegilor, elevilor și profesorilor care au luat parte la campania de plantare de la Dăbuleni”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.