Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 23 martie 2018, ora: 08:28
rss
 

Craiova sărbătorește în mod simbolic Ora Pământului

Craiova sărbătorește în mod simbolic Ora Pământului

Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 20:30 și Craiova sărbătorește în mod simbolic, “Ora Pământului”, un eveniment organizat cu scopul conștientizării globale despre impactul negativ asupra mediului înconjurător cauzat de consumul exagerat de resurse energetice.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Primăria Municipiului Craiova se alătură, și în acest an, celorlalte instituții publice din țară, participând la eveniment, prin stingerea luminilor sâmbătă, 24 martie, în zona centrală a orașului, în intervalul orar 20.30-21.30. Prin acest gest, autoritățile locale încurajează toți craiovenii să susțină această inițiativă. Ora Pământului va fi, totodată marcată la Craiova, cu un recital susținut de copiii de la Liceul de Arte "Marin Sorescu" și Corul Național de Cameră “Madrigal – Marin Constantin”, îndrumați de dirijorul Zamfir Florian George, în Sala de Consiliu a Primăriei, începând cu ora 20:30.  

Ora Pământului se sărbătoreşte la nivel internaţional din anul 2007, când organizația WWF Australia a organizat prima ediţie a acestui eveniment, iar în România din anul 2009.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.