Marţi, 22 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 12 martie 2018, ora: 14:04
rss
 

Modalități de programare on-line la Serviciul de Evidență a Persoanelor Craiova

Modalități de programare on-line la Serviciul de Evidență a Persoanelor Craiova

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se adresează Primăriei Municipiului Craiova prin Direcția de Evidență a Persoanelor, aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 5.03.2018 a fost implementat un modul de programare on-line cu scopul de a simplifica procedurile de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

În dorința de a informa cât mai corect cetățenii care se adresează direcției noastre, Primăria Mun. Craiova prin Direcția de Evidență a Persoanelor,  pune la dispoziția acestora, prin portalul http://spcepcv.ro/– opțiunea  ,,Programare online evidenta persoanelor,, atât un regulament de utilizare a aplicației cât și posibilitatea programării efective a cetățeanului la ghișeul de depunere a cererilor în vederea eliberării  actelor de identitate.

După accesarea opțiunii sus menționate, cetățeanul își va selecta ziua și intervalul orar în care dorește să se programeze, urmând să se autentifice cu nume, prenume, CNP și adresa de email, operațiune în urma căreia, va primi un e-mail de confirmare a programării.

Pentru moment, autoritatea locală a deschis un singur ghişeu destinat exclusiv programărilor on-line cu interval de 15 minute/persoană care funcționează zilnic pe parcursul programului de lucru cu publicul stabilit la nivelul direcției.

Deschiderea celui de al 7-lea ghișeu care deservește exclusiv programările on-line la depunerea cererilor în vederea eliberării actelor de identitate are drept obiectiv accesarea în condiţii moderne, civilizate și în termene rezonabile, de către cetățenii care se adresează direcției noastre a serviciilor de care au nevoie.

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.