Sâmbătă, 19 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 8 martie 2018, ora: 12:50
rss
 

Doamnele și domnișoarele, amendate cu flori

Doamnele și domnișoarele, amendate cu flori

Așa cum ne-au obișnuit an de an în data de 8 martie, cu prilejul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Femeii”, poliţiştii Biroului Rutier Craiova şi Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au desfăşurat „o acţiune” în municipiul Craiova, în cadrul căreia au fost vizate doamnele şi domnişoarele participante la trafic.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Astfel, ziua de 8 Martie a reprezentat un nou prilej pentru ca poliţiştii rutieri să întâmpine doamnele şi domnişoarele din trafic cu flori, felicitări, toate însoţite de urări de  „ La mulţi ani!” şi bineînţeles de sfaturi şi recomandări preventive.

 

Poliţiştii au oprit în trafic doamnele sau domnişoarele care conduceau autovehicule pe străzile din Craiova şi, spre surprinderea acestora, în loc să le solicite documentele pentru a le controla, oamenii legii  le-au ,,sancţionat” cu flori şi felicitări.

 

Acţiunea poliţiştilor rutieri a fost primită cu bucurie şi zâmbete din partea şoferiţelor, iar în speranţa că prin această activitate poliţiştii rutieri au reuşit să le facă pe doamne si domnişoare să uite, măcar pentru moment de problemele cotidiene, le urăm încă o dată „La mulţi ani !” și ,, O primăvară frumoasă !” 

           

 

 

 

 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.