Luni, 27 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 8 martie 2018, ora: 12:41
rss
 

Biblioteca Aman participă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei

Biblioteca Aman participă la cea de-a III-a ediție a Târgului de Turism al Olteniei

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” participă în perioada 9-11 martie 2018la cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei, activitate desfășurată în incinta Centrului Multifuncțional.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Pentru ediția curentă, biblioteca organizează o serie de manifestări și acțiuni culturale menite să le capteze interesul craiovenilor și să le stimuleze preocupareapentru lectură și cultură.

          Astfel, pe parcursul celor trei zile, celor care vor participa la Târgul de Turism al Olteniei le-au fost pregătite o epoziție de ghiduri turistice, albume, menite să le fie utile tuturor celor care sunt în cautarea unor destinații exotice.

          Prichindeii vor fi privilegiați și de această dată. Pictura pe față, o expoziție de carte și atelierele de hand-made sunt doar câteva dintre acțiunile pe care le propunem. Copiii vor fi asistați în confecționarea de brățări magice, împletituri de hârtie sau semne de carte. Și, pentru ca totul să se desfășoare într-o atmosferă ludică, cei mici sunt invitați să coloreze și să ia cu asalt jocurile interactive care vor fi disponibile la standul bibliotecii: Cluedo, Dixit, Ticket to USA sau Puzzle.

          Biblioteca își are locul ei bine definit în ecuația turismului. Ne aflăm pentru al treilea an consecutiv între participanții la Târgul de Turism al Olteniei. Alături de cărțile și ghidurile cu profil turistic pe care le vom prezenta la Centrul Multifuncțional, le propunem tuturor celor care vor zăbovi la standul bibliotecii activități dintre cele mai atractive. Copiilor, la fel ca în ani precedenți, le-am rezervat cele mai multe proiecte. Pictură pe față sau jocuri practice, colegii mai sunt gata să aducă veselia în rândul celor mici”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

          Toți craiovenii prezenți la Târgul de Turism al Olteniei își vor putea face permis electronic de bibliotecă pentru a deveni utilizatori activi și a putea beneficia de cele mai noi apariții de pe piața editorială precum și de toate serviciile Bibliotecii „ Alexandru și Aristia Aman”.

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.