Sâmbătă, 19 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 5 martie 2018, ora: 10:01
rss
 
PSD Dolj a adoptat următoarea Rezoluție

Rezoluție privind susținerea construirii Spitalului Regional de Urgență Craiova

Rezoluție privind susținerea construirii Spitalului Regional de Urgență Craiova

Susținerea sectorului sanitar, prin investiții în îmbunătățirea infrastructurii construite, precum și prin achiziționarea de echipamente moderne, necesare desfășurării unui act medical performant, a constituit și continuă să reprezinte una dintre prioritățile Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Responsabilitatea cu care ne onorăm acest angajament, asumat în beneficiul comunității, este demonstrată de seria demersurilor întreprinse în ultimii ani în Craiova de administrațiile publice locală și județeană, conduse de PSD, demersuri concretizate în construirea unui nou Spital Municipal și a unei Clinici de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară, precum și în modernizarea tuturor unităților medicale aflate în subordinea Primăriei Municipiului Craiova si a Consiliului Judetean Dolj.

            În prezent, toate eforturile noastre se concentrează în direcția realizării unui proiect major, emblematic pentru Oltenia – construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova, o structură capabilă să ofere servicii la nivelul exigențelor europene și să salveze vieți prin rezolvarea promptă a cazurilor medicale critice, de mare complexitate.

            Prin intermediul reprezentanților noștri în Guvernul și în Parlamentul României, am obținut construirea acestui spital la Craiova, ca parte a proiectelor naționale finanțate din fonduri structurale.

Prin Hotarare de Guvern a fost asigurat terenul necesar pentru edificarea acestei unități sanitare – o suprafață totală de 27 de hectare, pusă la dispoziția Ministerului Sănătății de către Ministerul Apărării Naționale. Pentru dezvoltarea acestui obiectiv strategic, beneficiem de consultanța experților Băncii Europene de Investiții, care contribuie în mod direct la pregătirea documentației de construire.

Rămânem complet implicați în implementarea celui mai important demers derulat în domeniul sanitar în Oltenia și, prin intermediul exponenților noștri în administrația centrală și locală, vom acționa prin toate mijloacele legale de care dispunem pentru a asigura suportul tehnic, logistic și financiar necesar în vederea materializării acestei inițiative. 

  

Conferinta Extraordinara a Organizației Județene Dolj a Partidului Social Democrat, întrunita in data de 03.03.2018, adoptă următoarea

REZOLUȚIE

                                    

PSD Dolj susține cu toată fermitatea construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova, obiectiv prioritar pentru regiunea noastra și componentă esențială a Programului de guvernare asumat de PSD în domeniul sănătății.  

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.