Luni, 27 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 5 martie 2018, ora: 09:39
rss
 

Candidații susținuți de PSD Dolj pentru funcțiile de conducere la nivel național

Candidații susținuți de PSD Dolj pentru funcțiile de conducere la nivel național
de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

-         Organizația Județeana Dolj a PSD întrunita in Conferința Extraordinara din 3 martie 2018, analizează pe deoparte reprezentarea organizației noastre la nivelul conducerii centrale a partidului, cat si personalitățile care vor fi alese la Congres in conducerea partidului.

-         Pentru funcția de președinte executiv al partidului, Organizația PSD Dolj, propune si susține candidatura domnului Marian Neacșu, actualul secretar general al partidului, care pe parcursul exercitării acestei funcții a demonstrat capacitate organizatorica, pregătire politica si profesionala si a promovat principii echidistante fata de toate organizațiile județene.

-         Pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația noastră, susține candidatura doamnei Lia Olguța Vasilescu, președinta organizației municipale PSD, vicepreședinte al partidului in aceasta legislatura, ministrul muncii si justiției sociale. Doamna Lia Olguța Vasilescu a demonstrat in activitatea sa politica si profesionala, fermitate si competenta in promovarea programului de guvernare, in susținerea programului politic al partidului, realizând in acest fel una dintre cele mai bune comunicări, atât la nivel național cat si local. A militat permanent pentru dezvoltarea continuă atât a municipiului Craiova, a județului Dolj și a regiunii noastre susținând permanent proiecte și programe cu caracter economic  de infrastructură sănătate și educație. La aceasta adăugăm faptul că este primul ministru al muncii care promovează și își asumă pentru prima dată o lege a salarizării cât si a pensiilor.

-          Tot pentru funcția de vicepreședinte al partidului, organizația de la Dolj, susține candidatura domnului Paul Stănescu, președintele Organizației Județene OLT a PSD, Vicepriministrul și Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, care prin activitatea sa profesionala si politica, a demonstrat o implicare permanenta pentru dezvoltarea regiunii Oltenia, și programe de dezvoltare armonioasă a tuturor regiunilor si localităților din tara.

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.