Joi, 21 martie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 9 februarie 2018, ora: 09:11
rss
 

Polițiștii doljeni acționează pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de material lemnos

Polițiștii doljeni acționează pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de material lemnos

În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Secției Rurale 12 Daneți, cu sprijinul lucrătorilor Poliției Oraș Bechet și reprezentanți ai Ocolului Silvic Dăbuleni, au organizat și executat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor și deținerii ilegale de material lemnos în comunele doljene Apele Vii şi Celaru.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Poliţiştii Secţiei Rurale 12 Daneţi au efectuat, în cursul zilei de astăzi, 5 percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de tăiere, sustragere şi deţinere ilegală de material lemnos, ocazie cu care au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 5,5 m.c. de lemne a cărei prevenienţă nu a putut fi dovedită.

 
La această activitate au participat 15 poliţisti şi 3 lucrători silvici, aceştia constatând patru infracţiuni şi aplicând două sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare de 6.000 lei.
 
În cadrul acestei acţiuni, oamenii legii au controlat 8 autovehicule şi au condus la sediul poliţiei 7 persoane. Totodată, pe parcursul cercetărilor au fost identificate şi 2 persoane ca principali suspecţi de săvârşirea de infracţiuni silvice. Este vorba despre I. Alexandru , de 19 ani, respectiv N. Răzvan, de 22 de ani, ambii din comuna Celaru, sat Marotinu de Sus, judetul Dolj. 
 
Exemplu꞉ Faţă de N. ROBERT, de 23 ani şi G. A., de 17 ani, ambii din comuna doljeană Apele Vii, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în cuantum de 3000 lei, aplicată fiecăruia dintre ei pentru deţinerea de material lemnos fără documentecare să ateste îndeplinirea condiţiilor cu privire la legalitatea provenienţei acestora.
 
 
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.