Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 12 ianuarie 2018, ora: 11:51
rss
 

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES

Selecția candidaților se va desfășura în două localități din țară, începând cu ora 9.00: 1. Roman (județul Neamț) - 17 ianuarie 2018 - Complex Brăduțul, Bulevardul Republicii nr.46, lângă Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2); 2. Brăila (județul Brăila) – 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenței nr.282 (cu intrare din strada Galați).

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Durată contract: aproximativ 3 luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârțitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură, cu experiență în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferenta deplasarii se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegatori zmeura fără ore suplimentare / cu ore suplimentare: 603 euro brut/lună / 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plătește 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocația de hrană, plată efectuată la sfârșitul lunii împreună cu salariul.

Limba straină: Constituie avantaj – cunostințe de bază de limbă engleză/spaniolă/portugheză, dar nu este obligatoriu.

Persoanele cu domiciliul ăn județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, telefon 0251 306 100-int.122, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate. Inscrierea se realizează pe baza următoarelor documente:

- Copie CI/BI;

- Adeverință  medicală (apt pentru munca în strainătate);

          - CV EUROPASS în limba romana.

La selecție vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de munca și care s-au înregistrat în baza de date a A.J.O.F.M. Dolj, compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în străinatate).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16.01.2018 pentru participarea la selecția de la Roman (județul Neamț) și 18.01.2018 pentru participarea la selecția de la Brăila (județul  Brăila).

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.