Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 11 ianuarie 2018, ora: 13:15
rss
 

Investiții cu fonduri europene, la Craiova

Investiții cu fonduri europene, la Craiova

Anul 2018 se anunță unul bogat în investiții ce vor fi făcute atât cu bani de la bugetul local cât și cu fonduri europene. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, are planuri mari pe masa de lucru și spune că se urmărește și în acest an să fie absorbite de Craiova cât mai multe fonduri europene, așa cum s-a întâmplat în 2016 când orașul s-a situat pe primul loc.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Vis-a-vis de bugetul anului 2018, ne-am propus să avem cel puțin același nivel al investițiilor, cel puțin ca procent să se păstreze la nivelul a 14%, cum suntem obișnuiți de ani de zile, dacă nu chiar o creștere de 1 procent.

Cel mai important lucru pe care îl avem în anul 2018 este absorbția fondurilor europene. Avem deja suit în sistem procedura pentru Casa Rusănescu, este vorba despre fosta casă a căsătoriilor, monument istoric, care va fi atacat pe axa monumetelor istorice. Avem deja în licitație 46 de blocuri pe reabilitare termică. Avem licitație pentru Spitalul Victor Babeș, a Liceului Auto. Sunt în lucru foarte multe grădinițe, licee pe aceeași axe de reabilitare. Dar ce este cel mai important, că s-au finalizat și s-a înaintat către Autoritatea Urbană fișele tehnice pentru Axa 4.1 tot ce înseamnă autobuze, tramvaie, reabilitare, liniile de tramvai și traseele autobuzelor , de avem peste 42 de milioane de euro” a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

În anul 2016, Craiova s-a situat pe primul loc din țară la absorbția de fonduri europene.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.