Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 8 ianuarie 2018, ora: 14:53
rss
 

Trei polițiști ai Biroului Rutier Craiova au refuzat mita oferită de un conducător auto

Trei polițiști ai Biroului Rutier Craiova au refuzat mita oferită de un conducător auto

Duminică, 7 ianuarie a.c., un echipaj compus dintr-un ofiţer şi doi agenţi din cadrul Biroului Rutier Craiova, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier, acţionând cu aparatul radar pe strada Calea Severinului din municipiul Craiova, l-a depistat pe E. IREY, 46 de ani, cetăţean turc, cu reşedinţa în municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism care a fost înregistrat circulând cu viteza de 86 km/h.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 De asemenea, poliţiştii i-au solicitat bărbatului de 46 de ani să fie testat alcoolscopic.  Ca urmare a testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit o concentraţie de 0,09 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 
Pentru a nu se lua măsuri legale împotriva sa, şi anume pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi a nu i se reţine permisul de conducere, conducătorul auto a oferit lucrătorilor de poliţie suma de 350 lei.
 
Poliţiştii au refuzat categoric oferta și au sesizat D.G.A. – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, care, împreună cu procurorul de caz, au procedat la constatarea infracţiunii flagrante imediat după ce făptuitorul, în biroul agenţilor de poliţie, le-a oferit suma de bani menționată.
 
Cercetările au fost astfel preluate de către structura competentă cu instrumentarea infracţiunilor de corupţie .
Ulterior, Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus reţinerea pe bază de ordonanţă a cetăţeanului turc, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dolj.
 
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii dedare de mită, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.
 
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.