Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 8 ianuarie 2018, ora: 09:09
rss
 

150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe în Spania) prin intermediul Reţelei EURES

150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe în Spania) prin intermediul Reţelei EURES

EURES Romania oferă 150 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe), în Spania.Grupul de firme din regiunea Lleida, Spania care oferă cele 150 locuri de muncă este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor. Muncitorii vor lucra atât în câmp la cules fructe, curățat pomi, cât și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Sunt oferite 100 locuri de muncă pentru femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 locuri de muncă pentru bărbați pentru munca în câmp, din care: 1 șofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D + atestat); 2 șoferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E și atestat) și 2 tractoriști.

Salariu oferit este de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp) și 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).

Transportul dus-întors  va fi plătit de muncitor. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Contractul de muncă se semnează în Spania (după înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE).

Durată contract este de 6 luni ( aprilie - septembrie 2018 ) cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Nu se solicită cunoștințe de limbă străină.

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV Europass, adeverință medicală .

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 31 martie 2018. Data și locația bursei urmează a fi comunicate ulterior.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.