Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 5 decembrie 2017, ora: 08:30
rss
 

Educație, generozitate, dăruire, la Școala Gimnazială Filiași

Educație, generozitate, dăruire, la Școala Gimnazială Filiași

Devenită tradiție, ziua de 5 decembrie, Ziua Internațională a Voluntariatului se multiplică, pentru Scoala Gimnazială Filiași, pentru comunitatea filișană, chiar pentru zona noastră. Ziua se transformă in „Zilele Voluntariatului”, voluntarii devin mai numeroși, cadourile devin mai mari și mai variate. Elevii, profesorii și părinții elevilor de la școala Gimnazială Filiași s-au transformat in „spiriduși”, în dorința de a ajută și a aduce bucurie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În ultimele 3 săptămâni, peste 500 de voluntari au donat haine, alimente, jucării, încălțăminte,dulciuri, rechizite, in scopul ajutorării copiilor si familiilor cu posibilități materiale reduse. Ne îndreptăm atenția spre copiii din Argetoaia, Piria, Braloștița,Fratoștița, Rudari, Butoiești și, bineînțeles, Filiași.

Voluntarii Moșului au împachetat aproape 900 de cadouri destinate preșcolarilor și elevilor cuminți, dar mai puțin norocoși, precum și elevilor cu CES.

Le mulțumim călduros părinților, elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Filiași, precum și tuturor partenerilor, Asociatiei„Frații Racoțeanu”, Rotary Club Craiova, cadrelor didactice și directorilor școlilor partenere!

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.