Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 4 decembrie 2017, ora: 08:19
rss
 

Din tolba lui Moș Crăciun, la Biblioteca Aman

Din tolba lui Moș Crăciun, la Biblioteca Aman

Acțiunea se desfășoară în perioada 01-14 decembrie 2017, toate jucăriile și rechizitele colectate urmând să fie distribuite, în data de 15 decembrie 2017, către cenrele sociale “Aripi de lumină” și “Best Life” din Craiova. Jucăriile și rechizitele pot fi donate de oricine, acțiunea adresându-se tuturor categoriilor sociale. “În ultima lună a anului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne propunem să le aducem puțină bucurie tuturor copiilor de la cele două centre sociale aflate în administrarea Arhiepiscopiei Craiovei. Încheiem un an fructuos, un an în care am colaborat pe multiple fronturi cu centrele “Aripi de Lumină” și “Best Life”. Pentru că socotim importantă colaborarea noastră și pentru că biblioteca poate fi și un bun catalizator de energii și proiecte, inițiative și gânduri bune, până la data de 14 decembrie vom colecta jucării și rechizite pe care ulterior le vom redirecționa spre acești copii frumoși și talentați”, a declarat Lucian Dindirică, managerul bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. Jucăriile și rechizitele vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul departamentelor Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Acțiunea se desfășoară în perioada 01-14 decembrie 2017, toate jucăriile și rechizitele colectate urmând să fie distribuite, în data de 15 decembrie 2017, către  cenrele sociale “Aripi de lumină” și “Best Life” din Craiova. Jucăriile și rechizitele pot fi donate de oricine, acțiunea adresându-se tuturor categoriilor sociale.

          În ultima lună a anului, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, ne propunem să le aducem puțină bucurie tuturor copiilor de la cele două centre sociale aflate în administrarea Arhiepiscopiei Craiovei. Încheiem un an fructuos, un an în care am colaborat pe multiple fronturi cu centrele “Aripi de Lumină” și “Best Life”. Pentru că socotim importantă colaborarea noastră și pentru că biblioteca poate fi și un bun catalizator de energii și proiecte, inițiative și gânduri bune, până la data de 14 decembrie  vom colecta jucării și rechizite pe care ulterior le vom redirecționa spre acești copii frumoși și talentați”, a declarat Lucian Dindirică, managerul bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

          Jucăriile și rechizitele vor fi colectate la Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”, în cadrul departamentelor Mediatecă/American Corner Craiova și Depozit General și Săli de lectură.         

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.