Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 29 noiembrie 2017, ora: 08:46
rss
 

Se poartă Casual

Se poartă Casual

Formația Casual Band a devenit din ce în ce mai cunoscută atât pe plan local, cât și național, iar succesul de care se bucură îi aduce tot mai des la diverse evenimente. Vineri, 25 noiembrie 2017, a avut loc spectacolul de inaugurare al Galei Sărbătorilor de Iarnă și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun, prilej cu care formația Casual Band s-a numărat printre cei care au concertat în Piața “Mihai Viteazul” din Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Casual Band este formația care are în componența sa profesioniști care fac show, muzica lor este plină de energie și sunt solicitați peste tot acolo unde muzica de calitate este apreciată.

Managerul formației este bine cunoscutul saxofonist Bogdan Uță, care de altfel este și solist instrumentist în orchestra Filarmonicii „Oltenia din Craiova. Formația s-a făcut remarcată pe plan național la concursul Românii au talent” în anul 2015, unde am reușit să ajungem până în semifinală. Stilurile pe care formația le abordează sunt: covers, pop, rock, funk, gospel, latino. Cochetăm, de asemenea, cu muzica jazz, iar în palmaresul formației noastre se regăsește premiul Revelația anului” din cadrul "Galei de Jazz 2016, București. Avem și propriile compoziții pe care le cântăm deseori, iar de curând, am concertat în cadrul "Craiova Jazz Festival 2017, a spus mangerul formației, Bogdan Uță.

Îi întâlnim în cluburile craiovene și nu numai, unde concertele lor capătă statutul de sold out”.

   În 2016, în urma unui sondaj de opinie în rândul tinerilor/patroni de restaurante, Casual Band alături de Alina Brighinaru & taraf s-au aflat în topul preferințelor viitorilor miri. “Asta s-a întâmplat și în 2017, iar agenda pentru 2018 în ceea ce privesc evenimentele festive, este aproape plină” - ne mărturisește Bogdan Uță. 

    Vineri 8 decembrie ora 21.00 îi putem asculta la 'H-Tag Urban', str. C.D.Fortunescu nr. 18, Craiova. Pentru petrecerea de 'Revelion 2018' au pregătit momente speciale la RAMADA PLAZA CRAIOVA alături de Alina Brighinaru & Taraf și invitații speciali 'Direcția 5'. 

Detalii și pe facebook - casual band sau www.casualband.ro

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.