Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 28 noiembrie 2017, ora: 11:03
rss
 

Campania - Dăruiește din inimă - continuă cu organizarea evenimentului de donare de sânge

Campania - Dăruiește din inimă - continuă cu organizarea evenimentului de donare de sânge

Campania „Dăruiește din inima ta” continuă prin organizarea unui eveniment de donare de sânge, în incinta Facultății de Drept a Universității din Craiova, în data de 5 decembrie 2017, începând cu ora 08.00.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova va asigura condițiile pentru donarea de sânge printr-o unitate mobilă, folosind, totodată, autocarul său, dotat cu o tehnologie de ultimă oră.

 
Dorim, totodată, să transmitem un mesaj de încurajare pentru a dona sânge și a arăta mai multă înțelegere față de persoanele bolnave de cancer, întrucât suportul primit de către aceștia din partea familiei, apropiaților și comunității reprezintă un factor vital pentru vindecare, alături de tratament.
 
Pentru a dona sânge vă recomandăm să vă înscrieți prin trimiterea unui e-mail pe adresa: daruiestedininimata@yahoo.com, mentionand numele si numarul de telefon. Dupa inscriere, o sa revenim cu o programare, pentru a sti ora la care e bine sa va prezentati la Facultatea de Drept, pe Calea Bucuresti, nr. 107D.
Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile donarii de sange, precum si despre procedura intrati pe site-ul Centrului de Transfuzii Craiova: http://transfuziicraiova.ro/.
 
Cel de-al doilea eveniment face referire la:
Concertul caritabil „Dăruiește din inima ta” se va desfășura pe 7 dec. 2017, ora 19.00, la Aula Alexandru Buia, Str. Libertății, nr. 19, Craiova (Facultatea de Agronomie)!
 
Vor concerta trupele de muzică folk-pop&rock: Old School Band, The Wheels, 7fix si corul de copii May Lily, muzicieni cu inima bună, prieteni dragi, mereu dispuși să întindă o mână de ajutor. 
 
Prețul biletului-donație este de 40 lei. Pentru bilete, sunați la tel.: 0741.969.631, Centrul de Limbi Străine May Lily, Str. Gheorghe Doja., nr.2A, etaj 3, Craiova. 
 
 
Cei care doresc să îl ajute şi financiar pe Mihnea o pot face donând în contul: RO30INGB0000999906587641, Titular: Diaconu Matei. Detalii plată: „Donaţie pentru Diaconu Mihnea Andrei”.
 
Organizatori:
Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova
Facultatea de Drept a Universității din Craiova
Masterul Dezvoltare comunitară și integrare europeană al Facultății de Științe Sociale, Universitatea din Craiova
Asociația ECCD/Centrul de Limbi Străine May Lily
Asociația „Devotament și încredere”
 
Parteneri:
Gazeta de Sud
TVR Craiova
Oltenia 24
Locul de joacă Bebeti
Baza tenis câmp DistSport
KMP - Service și echipamente de birotică
 
 
 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.