Luni, 22 octombrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Eveniment » 16 noiembrie 2017, ora: 14:07
rss
 

Un doljean a introdus ilegal în țară un pistol și 150 de cartușe

Un doljean a introdus ilegal în țară un pistol și 150 de cartușe

Polițiștii cercetează un bărbat de 49 de ani, din județul Dolj, pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, asupra acestuia fiind găsită o armă cu glonț, calibru 9 mm și 150 de cartușe, același calibru.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Joi, 16 noiembrie a.c., în urma activităților specifice întreprinse în comun de polițiști din cadrul Serviciului de Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase al I.P.J. Dolj și polițiști din cadrul Secției 4 Rurale Coșoveni, a fost depistat D. MARIAN, 49 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj. Pistolul calibru 9 mm, precum şi cele150 de cartuşe neletale nepercutate de același calibru au fost găsite la domiciliul bărbatului.

 
Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că arma şi muniţia au fost cumpărate, fără drept, în data de 13.11.2017, din Republica Bulgaria - oraşul Vidin.
 
Ulterior, în aceeaşi zi, bărbatul de 49 de ani le-a introdus în România, fără a le declara organelor de control vamale, arma și cele 150 de cartușe fiind depozitate într-un compartiment al unui tren care circula pe ruta Craiova-Vidin.
 
Polițiștii doljeni au întocmit în cauză un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi pentru contrabandă calificată.
 
Pistolul și muniția au fost ridicate de polițiști în vederea cercetărilor.
 
Alte articole din Eveniment:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Filarmonica
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.