Miercuri, 19 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 8 noiembrie 2017, ora: 12:55
rss
 

Excelență în Sănătate pentru Primăria Craiova

Excelență în Sănătate pentru Primăria Craiova

Primăria Craiova se află pe drumul cel bun în domeniul sănătății. Dovada stă premiul de excelență în sănătate oferit municipalității craiovene de către Asociația Municipiilor din România.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Premiul a fost oferit în cadrul Galei de la Ateneul Român, care a avut loc la începutul acestei săptămâni. Evenimentul s-a aflat la prima ediție și au fost premiate 10 domenii de interes pentru administrația locală. Excelența în sănătate i-a revenit Primăriei Craiova.

„Craiova a arătat zilele trecute că este pe drumul cel bun în domeniul sănătății. Astfel că la prima ediție a Galei Asociațiilor Municipiilor din România a obținut premiul de excelență în Sănătate. Bineînțeles că este un premiu ce ne onorează și ne obligă în același timp. Cu siguranță că toate aceste lucruri frumoase nu ar fi fost posibile dacă din anul 2012 nu s-ar fi început investițiile masive în unitățile sanitare din subordinea municipalității, iar acest lucru se datorează fostului primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Bineînțeles că toate aceste lucruri nu se puteau realiza fără implicarea unei echipe, iar cum munca în echipă dă cele mai bune rezultate, eu vreau să felicit tot personalul din cadrul Primăriei pentru că este și meritul lor și al tuturor managerilor spitalelor municipalității”, a declarat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.   

Conform statisticilor naționale, Craiova este singurul oraș din România care a reușit după revoluție să ridice un spital nou cu bani din bugetul local. Inițiatorul investiției a fost actualul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, fost edil al Craiovei. 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.