Sâmbătă, 19 ianuarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 8 noiembrie 2017, ora: 10:39
rss
 

Consilierii locali au votat în unanimitate trecerea stadionului în domeniul public al Municipiului Craiova

Consilierii locali au votat în unanimitate trecerea stadionului în domeniul public al Municipiului Craiova

Începând de astăzi craiovenii se pot bucura de cel mai frumos stadion, realizat la cele mai înalte standarde. Consilierii locali au votat în unanimitate preluarea stadionului de la Compania Națională de Investiții și trecerea acestuia în domeniul public al Municipiului Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi referitor la aprobarea organigramei necesare serviciului de administrare a stadionului a fost și el votat, de astăzi începând procedurile pentru angajarea personalului.

“Am vorbit cu cei de la club și se pare că va fi un eveniment de excepție. Va avea loc un spectacol de lasere și lumini în care vor fi celebrate numele foștilor jucători ai Craiovei Maxima. Vor fi focuri de artificii, un eveniment deosebit așa cum merită craiovenii să vadă. Va fi un eveniment care va onora Craiova și va celebra inaugurarea celui mai frumos stadion din țară. Am fost într-o cursă contra cronometru pentru că a fost comisia de recepție după care trebuie să ne organizăm ca totul să fie în regulă la momentul desfășurării meciului”, a declarat viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman.

CSU Craiova va inaugural noul stadion într-un meci cu Slavia Praga, iar partida va putea fi urmărită și la TVR.

Prețurile biletelor pentru meciul cu Slavia:

- 15 lei - peluze
- 30 lei - tribuna 2
- 40 lei - tribuna 1
- 100 lei - tribuna 0

Cei peste 8.000 de abonaţi vor intra în baza cardului achiziţionat deja.

Primăria Municipiului Craiova mulțumește tuturor pentru răbdare și îi asigură pe craioveni că toate demersurile de finalizare au fost realizate cu maximă responsabilitate și profesionalism, din dorința de a le oferi acestora cea mai mare bucurie din ultimii ani: deschiderea porților noului stadion.

Cu o capacitate de 30.000 de locuri, arena din Bănie va putea găzdui competiţii fotbalistice naționale și internaționale, competiţii pentru alte tipuri de sporturi (rugby oină, hochei pe iarbă, mini-hochei sau fotbal american), dar și evenimente culturale și sociale de anvergură,concerte, târguri și expoziţii la cele mai înalte standarde.

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.