Miercuri, 19 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 7 noiembrie 2017, ora: 14:41
rss
 

Asociația Municipiilor din România a decis: Craiova primește premiul de excelență în sănătate

Acest articol conţine 3 poze
Asociația Municipiilor din România a decis: Craiova primește premiul de excelență în sănătate

Luni seara, la Ateneul Român, Asociația Municipiilor din România a acordat premii de excelență celor mai performante primării din țară, iar Primăria Municipiului Craiova a primit Premiul de Excelență în Sănătate.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Craiova este singurul oraș din România care a reușit după revoluție, cu bani din bugetul local, să ridice un spital nou. “Craiova a câștigat Premiul de Excelență în Sănătate, din partea Asociației Municipiilor din România, ca urmare a faptului că, în acest oraș, s-a construit cel mai mare spital din România, după 1989. Da, la Craiova nu s-a construit doar cel mai frumos stadion, ci și cel mai mare spital”, a declarat fostul edil al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, inițiatorul investiției, la câteva minute după premierea Primăriei Craiova cu titlul de Excelență în Sănătate.

“Pentru noi este o mare onoare să primim acest premiu. Acordarea acestui premiu nu ar fi fost posibilă fără viziunea fostului edil, dna. Lia Olguța Vasilescu, continuată de dl. Primar Mihail Genoiu, viziune care a dus la realizarea unui spital municipal nou în Craiova şi reabilitarea celorlalte unități medicale aflate în subordinea Primăriei Municipiului Craiova. Faptul că am fost dați exemplu în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România pentru infrastructura din domeniul sanitar, arată că ne aflăm pe un drum bun, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure şi să ne motiveze să continuăm în aceeaşi notă”, a declarat viceprimarul Craiovei Adrian Cosman, pe scena de la Ateneul Român.

Dl. Primar Mihail Genoiu consideră că proiectele cu care Craiova s-a prezentat în cadrul Galei AMR au fost un succes și datorită muncii în echipă: “Felicitări Craiova, felicitări întregului personal al Primăriei! Este meritul tuturor celor care au contribuit la realizarea acestor investiții”, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

În cadrul Galei Asociației Municipiilor din România, organizată luni, 06 noiembrie, la Ateneul Român, au fost premiate 10 domenii de interes pentru administraţia locală: educație, sănătate, transport, iluminat public, sisteme de încălzire, promovarea și susținerea antreprenoriatului, amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă, promovarea turismului, digitalizare, transparență.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.