Miercuri, 19 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 7 noiembrie 2017, ora: 11:39
rss
 

Copiii din cadrul centrelor sociale Aripi de Lumină și Best Life, la Biblioteca Județeană Aman

Copiii din cadrul centrelor sociale Aripi de Lumină și Best Life, la Biblioteca Județeană Aman

Copiii de la centrele sociale “Aripi de Lumină” și „Best Life” ale Arhiepiscopiei Craiovei au participat luni, 6 noiembrie, la o nouă întâlnire în cadrul proiectului „CRESC la bibliotecă”, derulat în Craiova de Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 La eveniment a fost prezent directorul Bibliotecii Județene „George Barițiu”, Brașov, dl. Daniel Nazare, alături de reprezentanți ai Bibliotecii din Craiova. Copilașii au vorbit pe marginea expriențelor trăite în cadrul proiectului, temele abordate fiind Primul Război Mondial și Marea Unire din 1918. “Am vorbit despre experiențele pe care le-am trăit împreună, despre impresiile care ne-au rămas și, evident, despre rezultatele proiectului. Trăgând linie, am constatat că am rămas cu o serie de cunoștințe utile, novatoare și durabile, despre Marele Război și Unirile din 1918. Am continuat cu lansarea unei splendide reviste de benzi desenate realizată în tehnica manga - "Nihon Made", un proiect inedit lansat de colegii bibliotecari de la Brașov și prezentat la Craiova de însuși directorul bibliotecii din localitate, Daniel Nazare. Le mulțumim partenerilor noștri, bibliotecarii de la Brașov, Reșița și Zalău, coordonatorilor de la centrele sociale "Best Life" și "Aripi de Lumină" și, cel mai important, copiilor, celor care au participat la atelierele noastre!”, au precizat reprezentanții Bibliotecii Județene din Craiova.

 

Daruri pentru copii

La final, copiii din cadrul centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Craiovei au primit din partea organizatorilor cărți de povești.

„Copiii au participat cu bucurie, entuziasm, exprimându-si recunoștința pentru oportunitatea de a lua parte la acest proiect pilot. Activitatea desfășurată a constituit pentru ei o experiență unică, folositoare, valoroasă, care îi va ajuta pe tot parcurul vieții și pe care o vor împărtăși prietenilor. Atelierele interactive au reprezentat un model de bună practică, copiii conștientizând importanța cunoașterii istoriei și valorilor poporului român”, a declarat Renata Bănescu, psihopedagog în cadrul Centrului „Aripi de Lumină” al Arhiepiscopiei Craiovei.

 

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.