Miercuri, 19 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 2 noiembrie 2017, ora: 13:09
rss
 

Cursurile de limba italiană de la Aman au ajuns la final

Cursurile de limba italiană de la Aman au ajuns la final

În intervalul 11 octombrie – 1 noiembrie 2017, Biblioteca Județeană “Alexandru si Aristia Aman “ a găzduit cursurile gratuite de limba italiană susținute de Antonio Di Secli – fost profesor de limbăși cultură italiană la Universitatea din Trento, Italia.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Cursurile au fost organizate cu concursulpreotului Marius Reșceanu, persoana care a înlesnit organizarea acelorași cursuri în luna martie 2017, în cadrul Facultății de Teologie din  Craiova. Pentru a se asigura o cât mai amplă deschidere față de public, cursurile de limba italiană au fost reluate la Biblioteca Județeană“Alexandru și Aristia Aman”.    

          Cursurile, destinate exclusiv începătorilor, s-au desfășuratsăptămânal, de luni până joi,  între orele 16:45 – 18:30, pana la data de 1 noiembrie inclusiv.

          De-a lungul programului, cursanții, persoane de vârste si profesii diferite,au abordat mai multe metode de învățareși au fost evaluați în mai multe rânduri. La finalul programului, cei 16 participanti au primit un certificat de limbă, nivel A1,în urma susținerii unui examen cu patru probe, și o diplomă din partea Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman’.

          “A fost o reală plăcere să particip la festivitatea de premiere a programului de limbă italiană pe care l-am găzduit la bibliotecă. Cursanții, 16 persoane de vârste diferite, au intrat în posesia unui binemeritat atestat de limbă, eforturile și rezultatele ultimelor săptămâni fiind absolut admirabile. Le mulțumim tuturor celor care au urmat aceste cursuri și, de asemenea, le mulțumim celor care au făcut posibilă o asemenea acțiune: profesorul Antonio Di Secli și pr. Marius Reșceanu”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

          Programul va fi reluat la bibliotecă în luna martie a anului 2018. Profesorul Antonio Di Secli intentioneaza să desfășoare cursuruile pentru nivelurile A1 și A2.La cursurile gratuite de limba italiană vor putea participa atât absolvenții acestui prim curs,darși altepersoane dornice să-și însușească limba italiană.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.