Marţi, 19 februarie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 26 octombrie 2017, ora: 11:35
rss
 

Primăria Craiova se pregătește de sărbătorile de iarnă

Primăria Craiova se pregătește de sărbătorile de iarnă

Chiar dacă ne aflăm la o distanță de aproape două luni de sărbătorile de iarnă, municipalitatea face deja pregătiri. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a precizat că dorește ca instalațiile de sărbători să lumineze orașul mult mai devreme față de anii trecuți.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 În acest an, craiovenii se vor bucura de podoabele speciale care vor îmbrăca orașul încă din a doua jumătate a lunii noiembrie. Autoritățile locale doresc să se pună la punct mult mai devreme cu tot ce înseamnă iluminat și evenimente în aer liber dedicate sărbătorilor de iarnă. Municipalitatea a dat deja dispoziție să fie amenajate ornamentele și instalațiile luminoase până la sfârșitul acestei luni.

„A început activitatea de montare a iluminatului ornamental de Craciun peste că este o activitate laborioasă, nu se poate face într-o săptămână, două. Durează foarte mult și după cum am prospectat chiar dacă apar unele critici că e soare afară și sunt 25 de grade, se montează iluminatul. Chiar trebuie făcut din timp pentru că am stabilit ca perioada de sărbători de Crăciun de iluminat să fie undeva de la jumătatea lui noiembrie și până la prima săptămână din ianuarie 2018. Și bineînțeles este pe SEAP la ora aceasta procedura pentru achiziția sărbătorilor de iarnă. Ni s-a cerut un concept al acestor sărbători de iarnă care să includă un spectacol de deschidere, unul de închidere și tot ce înseamnă organizarea începând de la selecția celor care vor executa diverse activități recreative sau de comerț în perioada sărbătorilor de iarnă încât să avem un salt calitativ foarte mare”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

Nu vor lipsi surprizele de sfârșit de an. Însă până atunci se pun la punct detalii privind amenajarea Târgului de Crăciun și derularea programului artistic.

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.