Miercuri, 19 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 23 octombrie 2017, ora: 14:29
rss
 

Primarul Genoiu: În Craiova este o creștere de 2000 de locuri de muncă în ultimele două luni

Primarul Genoiu: În Craiova este o creștere de 2000 de locuri de muncă în ultimele două luni

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, susține că, în ultimele două luni, în Craiova a crescut numărul locurilor de muncă cu 2000. Acesta consideră că lucrurile se mișcă bine în ceea ce privește aducerea de investitori în Bănie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

  

Aducerea de investitori în Craiova cred că la ora aceasta atinge un apogeu pentru că ceea ce s-a întâmplat, în urmă cu două săptămâni, este un lucru de excepție. Pe lângă vizita secretarului general NATO în Craiova, un lucru nemaiîntâlnit până în momentul acesta în zona noastră, am avut și alte două evenimente foarte importante. Pe de o parte lansarea modelului EcoSport la uzinele Ford ceea ce pentru Craiova a însemnat angajarea a 1700 de oameni și crearea și unor alte locuri de muncă suplimentare pentru că pe orizontală știți bine că lucrurile se propagă imediat și automat în afară de strict angajații Ford-ului  vor trebui și în alte fabrici care lucrează Ford să se facă angajări.

Și o veste foarte bună dată de uzinele Cummins care ne-au transmis relocarea Cummins Marea Britanie în Craiova, care înseamnă iar câteva sute de locuri de muncă noi la Craiova.

Apare în statistici un fenomen mai nou în privința locurilor de muncă în sensul că efectiv probabil că pe statisticile OJOFM-ului o să apară o scădere a forței de muncă angajată însă pe total, ea este cu peste 2000 de locuri de muncă crescută în ultimele două luni datorită faptului că au migrat din sectorul IMM-urilor spre multinaționale, iar multinaționalele nu se văd în statisticile AJOFM, se văd în statisticile naționale. Pe total este o creștere de 2000 de locuri de muncă în ultimele două luni”, a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.  

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.