Sâmbătă, 15 decembrie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Sport » 18 octombrie 2017, ora: 13:05
rss
 

Devis Mangia, sub atenta observare a antrenorilor din țară

Devis Mangia, sub atenta observare a antrenorilor din țară

Parcursul excelent al Universității Craiova din campionatul Ligii I Betano i-a făcut pe unii antrenori din țară să vină special la Craiova pentru a urmări, cu atenție, ședințele de pregătire ale echipei noastre. Devis Mangia este cel mai apreciat antrenor în acest moment, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal și a specialiștilor TV.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Tehnicile de pregătire ale alb-albaștrilor sub comanda staff-ul tehnic sunt la cel mai înalt nivel, iar acest lucru se observă pe terenul de joc: al doilea atac din țară și 20 de goluri marcate din acțiuni, fiind primi la acest capitol. 

Cristi Stănculețu, antrenor LPS Slatina: „Am fost zilnic la antrenamentele Științei din această săptămână, pentru a urmări practic un ciclu complet. Avem ce învăța de la un antrenor italian foarte bun, apreciat de toți tehnicienii din România. Am profit de faptul că sunt aproape de Craiova și am venit la antrenamentele domnului Devis Mangia. Sunt lucruri noi, interesante, astfel că toți antrenorii tineri au ce învăța de la dumnealui.” 

Bogdan Budescu, antrenor Academia de Fotbal „Gică Popescu”: „Consider că domnul antrenor Mangia prin tot ceea ce lucrează este material de studiu pentru toți antrenorii din România. Observând jocurile sale din campionatul Ligii I Betano, este clar faptul că totul e făcut după o strategie, după antrenamente clare și știm cu toții că antrenorii din Italia pun mare preț pe partea tactică.”

Vali Gheorghe, antrenor cu portarii Academia de Fotbal „Gică Popescu”: „Am vrut să văd antrenamente specifice jucătorilor de fotbal, portarilor în special. Devis Mangia este un antrenor de la care avem foarte mult de învățat și de aceea am venit să îi vedem la treabă.”

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Gafa săptămânii: Adriana Ungureanu, consilier local
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mahler si regasirea copilăriei, cu maestrul Walter Attanasi la pupitrul dirijoral
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.