Vineri, 20 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 13 octombrie 2017, ora: 11:35
rss
 

Începe a doua ediție a proiectului - Protejăm natura. Colectăm selectiv

Începe a doua ediție a proiectului - Protejăm natura. Colectăm selectiv

SC Salubritate Craiova SRL desfășoară, în perioada 16 octombrie-9 decembrie 2017, cea de-a doua ediție a proiectului „Protejăm natura. Colectăm selectiv”, destinat cu precădere preșcolarilor și elevilor din ciclul primar de învățământ din 20 de grădinițe și școli din municipiul Craiova. Aceștia vor învăța despre necesitatea reciclării deșeurilor de ambalaje și vor avea posibilitatea să aplice colectarea selectivă prin intermediul recipientelor dedicate pe care le-au primit în prealabil din partea operatorului de salubrizare. Proiectul este derulat în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, SC Eco-Rom Ambalaje SA și SC IT Six Global Services SRL.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Cei 3700 de elevi și preșcolari din municipiul Craiova, cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, care vor participa la proiect, vor primi manuale și materiale educative atractive, create special pentru copii, despre cum să sorteze deșeurile și de ce este importantă reciclarea pentru protejarea mediului înconjurător.

 „Continuăm să promovăm colectarea selectivă a deșeurilor în rândul copiilor prin derularea unei noi ediții a proiectului nostru pentru că ne dorim să familiarizăm elevii și preșcolarii cu acest sistem și să le dezvoltăm comportamentul civic și respectul față de mediu. Considerăm că atingerea acestui obiectiv este posibilă doar prin campanii derulate constant, care au impact asupra întregii comunități locale” a declarat Mihai Butari, directorul general al SC Salubritate Craiova SRL.

Concomitent, în perioada 15 octombrie-5 decembrie 2017, cele 20 de școli și grădinițe participante la proiect se vor întrece în cadrul unei competiții de colectare a deșeurilor de ambalaje, prima clasată primind materiale didactice în valoare de 1000 de euro. Regulamentul oficial al concursului este disponibil pe site-ul www.salubritate-craiova.ro, secțiunea Proiecte. Premiul va fi pus la dispoziție de SC IT Six Global Services SRL.

 

 

 

 

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.