Sâmbătă, 21 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 11 octombrie 2017, ora: 13:13
rss
 

Președintele CJ Dolj, prezent la ceremonialul militar prilejuit de întoarcerea militarilor români întorși din misiunea NATO

Președintele CJ Dolj, prezent la ceremonialul militar prilejuit de întoarcerea militarilor români întorși din misiunea NATO

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul ceremonialului de repatriere a Detașamentului de Apărare Antiaeriană participant la grupul de luptă pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în Nord-Estul Alianței.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Participăm la un eveniment special, care constituie un nou pas în consolidarea statutului țării noastre, ca membru respectat și de încredere al Alianței Nord-Atlantice, prin îndeplinirea angajamentelor asumate în cadrul acestui parteneriat.

Stimați militari, premiera pe care ați marcat-o prin misiunea derulată în Polonia consolidează renumele de care se bucură batalionul dumneavoastră și brigada din care faceți parte - una dintre cele mai prestigioase structuri ale Armatei, care a dobândit considerația unanimă și reputația meritată de «vârf de lance».

Vă felicit pentru modul în care ați onorat acest blazon, prin tot ceea ce ați întreprins pe parcursul acțiunii desfășurate sub egida NATO, făcând dovada bunei pregătiri, a responsabilității și a înaltei calități profesionale și câștigându-vă aprecierea aliaților.

Craiova este astăzi un centru militar de importanță strategică pentru țara noastră și pentru partenerii săi internaționali – o evoluție la care v-ați adus contribuția decisivă, alături de camarazii dumneavoastră, și care și-a primit confirmarea în urmă cu doar două zile, prin vizita secretarului general al NATO, domnul Jens Stoltenberg.

În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, vă asigur de profundul nostru respect și deplina prețuire pentru tot ceea ce realizați în slujba și în beneficiul României și vă adresez sincere urări de sănătate și succes, pentru a vă duce la bun sfârșit, și în viitor, îndatoririle încredințate.“  

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.