Sâmbătă, 21 iulie 2018   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 11 octombrie 2017, ora: 11:44
rss
 

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, alături de militarii români care s-au întors din misiunea NATO din Polonia

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, alături de militarii români care s-au întors din misiunea NATO din Polonia

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, participa acum la Ceremonialul militar religios prilejuit de întoarcerea militarilor români de la Brigada Multinationala din Craiova din misiunea NATO desfășurată în Polonia.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 "Astăzi putem spune că este o zi istorică. Este momentul întoarcerii militarilor români din prima misiune a Brigăzii Multinaționale de la Craiova. Suntem onorați și mândri că ați reprezentat cu cinste tricolorul și orașul nostru într-o misiune de asemenea importanță nu doar pentru Craiova, ci și pentru România. 
Participarea militarilor noștri la misiuni sub comanda operațională a aliaților NATO, îndeplinirea cu succes a responsabilităților care au decurs din perioada detașării în Polonia ne obligă pe noi, comunitatea, să vă transmitem cu fiecare ocazie aprecierea și recunoștința noastră pentru profesionalismul și comportamentul ireproșabil pe care le-ați demonstrat în toată această perioadă. 
Onoarea și bucuria sunt și mai mari pentru noi, cu cât numele Craiovei ajunge dincolo de granițele țării într-unul dintre cele mai importante domenii ale secolului 21.
Salut pe această cale bravii soldați ai detaşamentului de apărare antiaeriană din cadrul Batalionului 205 Apărare Antiaeriană, și vă mulțumesc în numele craiovenilor pentru toată munca depusă în consolidarea flancului Nord – Estic al alianței", a transmis primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Paunescu
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.